Könyvrendelés

Könyveink árai

Könyv címe Ár
Az Henri Michaux sorozat kötetei  
Máshol 2100 Ft
Tartóoszlopok 1820 Ft
Ideogrammák Kínában 1500 Ft
Megnyilatkozások – Új Kitárulkozások 4200 Ft
Toll, a Belső távolság bevezetőjével 1680 Ft
Jelek útján - 1. Ábécék, Trópusi fák, Mozgások 2520 Ft
Jelek útján - 2. Ritmusok útján 4350 Ft
Jelek útján - 3. Megragadni 2520 Ft
Jelek útján - 4. Vonásokkal 2520 Ft
Ecuador - útinapló 2900 Ft
Tehát nem 3250 Ft
Michaux - Matta - Zao Wou-Ki 7990 Ft
Elakadások 2200 Ft
A Paul Klee sorozat kötetei 
Paul Klee - Henri Michaux: Vonalkalandok 1500  Ft 
René Crevel: Paul Klee 1500 Ft 
Paul Klee-Paul Valéry: Az angyal 1500 Ft 
Balázsovics Mihály kötete
Szoborparancsolat (versek) 1680 Ft 


Könyvet rendelni/vásárolni az alábbi elérhetőségeinken lehet:

Megrendelőlap

Kérdés esetén:
Telefon: +36-70-701-9325 (hívható hétköznap 10-18 óráig)
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

A rendelés/kézbesítés/fizetés módja:
1. a megrendelőlap kitöltése után a kiadó e-mailen/telefonon egyeztet a megrendelővel, aki a könyvet átveszi kiadónk raktárában (1111 Budapest, Bartók Béla út 28.), fizetés készpénzzel, személyesen;
2. a megrendelőlap kitöltése után a kiadó e-mailen/telefonon egyeztet a megrendelővel, aki a könyvet postán utánvéttel kapja kézhez, a vételárat, szállítási és utánvét költségét a postásnak fizeti ki.
3. a megrendelőlap kitöltése után a kiadó e-mailen/telefonon egyeztet a megrendelővel, aki a könyvet postai úton kapja kézhez, a vételárat és a szállítás költségét számla alapján, előre történő banki átutalással fizeti ki.

Kiadónkhoz minden esetben el kell jutnia a következő adatoknak:
- név/cégnév
- a megrendelni kívánt könyvek címe, darabszám
- telefonszám
- e-mailcím
- postázási és számlázási cím

Rendelés előtt kérjük, olvassa el a lap alján található tájékoztató anyagokat.

Tájékoztató

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat
A Bozóthegyi Kiadó a rendelés során birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek csak a kézbesítéshez, szállításhoz, levelezéshez feltétlenül szükséges mértékben és módon adja át.

Termékgarancia
A megrendelt könyvekre szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban vagy telefonon tájékoztassa a Bozóthegyi Kiadót. Hibás teljesítés esetén a megrendelt könyvet kicseréljük, ha a cserére nincs módunk, a megrendeléstől elállhat, és kérheti a kifizetett összeg visszatérítését. A kézbesítés során esetlegesen bekövetkező károkért a kiadó nem vállal felelősséget.

Könyvárak
Ha közvetlenül a kiadótól vásárol, a Bozóthegyi Kiadó kedvezményt biztosít minden könyve árából. Amennyiben a kiadó egyéb kedvezményt, akciót, időszakos árleszállítást hirdet meg, abban tisztázza az internetes vásárlók esetleges további kedvezményeit.

Postai utánvét
A Bozóthegyi Kiadó vállalja, hogy a megrendelt könyveket raktárából  legkésőbb a megrendelés kézhezvételét követő 15 napon belül — de minden esetben a lehető legrövidebb idő alatt — az Ön részére postai úton megküldi. A megrendelés ellenértékét és a postaköltséget utánvéttel kell kifizetni. A postai költség mindenkori díjszabása letölthető / megtekinthető a posta honlapján.
Előfordulhat, hogy egy időben több vásárló rendeli meg ugyanazt a kötetet, ez esetenként ideiglenes készlethiányt okozhat. Ebben az esetben kérjük, hogy telefonon vagy e-mailen vegye fel velünk a kapcsolatot.


Lap tetejére